Embotits Mallart és una petita empresa familiar que des del 1916 es dedica a la producció i elaboració artesanal de Pernils i Embotits.

Ha estat des dels inicis, quan ara fa ja 83 anys, que una mica per casualitat, una mica per necessitat, una mica per interès de progrés, el petit comerç dels nostres besavis, lligat a la producció agrícola, va començar a elaborar els primers embotits de forma totalment casolana.

Aquesta manera de fer les coses, com ja les feien els pares i els avis, que marca l'inici de la nostra empresa és el que s'ha anat transmetent de pares a fills des de fa quatre generacions. Sense oblidar però les innovacions tecnològiques (càmares, calderes, aparells de control, etc...), tot i que sovint el millor aparell és l' experiència.

Els nostres productes tenen gust, i tenen el gust que han de tenir. hi podem trobar el gust del porc, el del pebre i el de les diferents espècies i herbes amb que els adobem, però sense emmascarar el gust del porc sinó potenciant-lo.

I podem parlar del bon gust dels nostres productes ja que controlem tot el procés de producció, des de la tria dels animals que sacrifiquem, la seva matança, la selecció de les seves carns per a cada tipus d' embotit, de les tripes sempre naturals, així com de les diferents espècies que utilitzem, i la seva elaboreció i conservació ja sigui en les càmares de fred o en l'assecador.