El President de la Generalitat coneix Mallart Artesans Xarcuters a Alimentària 2022

En el marc de la nostra participació a la Fira Alimentària 2022 fem una reunió amb el Molt Honorable Senyor President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès juntament amb Joan Gòdia, Director General d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia i David Mascort, Secretari General d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Un espai de treball per explicar la singularitat de Mallart Artesans Xarcuters, els únics embotits socials, amb causa i amb un projecte social al darrere, sempre de la mà de la Fundació Mas Albornà. Durant la trobada vam poder compartir els reptes i necessitats que presenta aquesta iniciativa i en les quals la Generalitat ens pot fer suport.

Aquesta acció suposa un gran pas endavant per a fer visible el projecte social de Mas Albornà i la nostra iniciativa d’embotits socials Mallart Artesans Xarcuters. Dues eines de transformació social, que aporten un gran impuls econòmic i empresarial al conjunt del territori.

A més a més, en aquest mateix certamen, també ens enduem la satisfacció d’haver pogut explicar la innovació alimentària i social que ha representat el nostre Paté Rústic de Gall del Penedès IGP en el marc de la Jornada per la Innovació per la competitivitat i sostenibilitat, organitzada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

Per tot, ens veiem amb l’energia i ens sentim encoratjats per a repetir l’experiència en la propera edició d’aquesta reconeguda Fira el 2024.