ÉS TEMPS DE BOTIFARRA D’OU

Ben aviat arribarem a l’època de Carnaval. Per això, a l’obrador de La Llacuna ja hem elaborat noves propostes de la tradicional Botifarra d’ou.

La botifarra d’ou és un embotit estacional disponible exclusivament a les rodalies d’aquesta celebració. Una tradició al calendari de característica tonalitat groguenca que incorpora ou a la barreja de carns i el pebre blanc d’una botifarra blanca per aconseguir un sabor fi i pronunciat.

A banda de la botifarra d’ou tradicional, enguany, com l’any passat, hem innovat amb una proposta singular: la BOTIFARRA D’OU AMB BACALLÀ DE QUARESMA.

Aquesta original creació del nostre mestre xarcuter es compon de la botifarra d’ou combinada amb el tradicional plat guisat de bacallà de quaresma (bacallà dessalat guisat amb cigrons, espinacs i carxofa confitada). Els espinacs i la carxofa són els ingredients que li donen l’innovador color verd a aquesta orginal proposta que esperem us sorprengui.

Recordem que ara fa un any, Mallart Artesans Xarcuters va participar al Concurs Nacional de Botifarra d’Ou organitzat pel Gremi de la Carn a la categoria de “Millor botifarra d’ou singular” presentant una sorprenent i saborosa Botifarra d’ou amb Paté rústic de Gall del Penedès IGP, obtenint una menció especial per la nostra creació.

Esperem que les nostres propostes de botifarra d’ou (ja sigui la tradicional com la singular) us deixi un bon regust al paladar.

Botifarra de Quaresma de Mallart Artesans Xarcuters

Ja podeu trobar la botifarra d’ou tradicional a la nostra botiga on-line i també a la botiga de La Granada (C. Eres, 30.)